.

.

(100 бр.) Винтове за хлътва заваряване на въглеродна стомана с мед покритие, заваряване пирони, Крепежни елементи, M5x35 мм, използвани за разреждане на кондензатора.

(100 бр.) Винтове за хлътва заваряване на въглеродна стомана с мед покритие, заваряване пирони, Крепежни елементи, M5x35 мм, използвани

BGN 37.28
Налично
Налично за поръчка

✅Материал : Въглеродна стомана, заваряване на винт с мед покритие. ✅Характеристика : Вътрешна резба, заваръчни шипове с мед покритие, машинни винтове с припаянной точка. Характеристика на ✅:Конец прозрачна, гладка повърхност, темата е остра, усилие равномерно, и я лесно да се промъкнат в процеса на въртене.След като склеиваемая повърхност расплавлена, налягане бързо се нулира за завършване на заваряване, която е бърза, надеждна и лесно. ✅Широко се използва в мостове, магистралите, жилищното строителството, корабостроенето, автомобилостроенето, централи, електрически шкафове за управление и други индустрии. ✅ Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.описание на продукта Име на продукта : Заваряване на винт с мед покритие от въглеродна стомана, остър припой Материал : въглеродна стомана, покрит с мед Характеристика : Вътрешна резба, винтове за заваръчни игли с мед покритие, винтове за машинно оборудване с припаянной точка.Конци прозрачна, гладка повърхност, темата е остра, усилие равномерно, и я лесно да се промъкнат в процеса на въртене.След като склеиваемая повърхност расплавлена, налягане бързо се нулира за завършване на заваряване, която е бърза, надеждна и лесно.Широко се използва в мостове, магистралите, жилищното строителството, корабостроенето, автомобилостроенето, централи, електрически шкафове за управление и други индустрии.Забележка : Допуска се отклонение 1-3 mm. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Към свойства

Най-добри оферти в категория