.

.

STOBOK Раскрашенная Глинена Skalka, Skalka за Деца, Skalka за Кнедлите, Детска Skalka За Скулптура, Skalka За Печене, Глинена Текстура, Ролки, Skalka, Полимерни Детски Играчки, Фаянс, Инст?

STOBOK Раскрашенная Глинена Skalka, Skalka за Деца, Skalka за Кнедлите, Детска Skalka За Скулптура, Skalka За Печене, Глинена Текстура,

BGN 7.79
Налично
Налично за поръчка

ГОНЧАРНОЕ се СПРАВЯТ С ТОЧИЛКА - игра на родители и деца, улучшающая ги разпознаване на форми и цветове.ROLLERBALL за кухня ИЗМИСЛИЦА - ROLLER, за деца - Отличен начин за развитие и подобряване на детско търпение, внимание, практически умения и така нататък.ИНСТРУМЕНТИ ЗА СКУЛПТУРА ОТ ГЛИНА - Комплексно обслужване - Нашата цел винаги е да предостави възможно най-доброто обслужване, за да може бързо да предостави нови висококачествени изделия.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.Ние ще работим за решаване на всички ваши въпроси.Вие сте наш приоритет.ОБЕМНА опаковка - този набор от ръчни инструменти за стабилизиране на параметрите може да се развие при деца, практически умения и въображение.SKALKA ЗА ДЕЦАТА - МИНИ-SKALKA - родители и деца играят, като същевременно се подобри вашето разпознаване на форми и цветове.Списък на пакетите 4 x ролки за пластелин Характеристики - Цвят : Цветна мини. -Размер : Около 18,00 X4,00 X4,00 см /7,07 X1,57 X1,57 см пластмасова играчка-skalka. - Материал : Пластмаса сладкарница валяк. - Чудесен начин да се развие и да се подобри детско търпение, внимание, практически умения и така нататък точилка за едно глинен дела. - Това е чудесен подарък за деца, които обичат да играят с глина и пластилиновым валяк. - Позволява на децата да се даде пълна воля на въображението си при създаването на инструменти от глинена тест. - родителите-децата играят, като същевременно се подобри вашето разпознаване на форми и цветове диамант роликовой игли. - Този набор от ръчни инструменти за стабилизиране на параметрите може да се развие при деца, практически умения и въображение при лепке от глина.Информация за стоки, Инструменти за дърворезба за глина изящна изработка, без чеп, лесно се отразяват детски дръжки.Инструмент за скулптура от глина Набор от инструменти за скулптура от глина и тесто, произведен от качествен материал, безопасен за игри на децата. малка skalka за печене - това е наистина добър начин да се развие и да се подобри тяхното търпение, внимание, практически умения и така нататък. skalka с незалепващо покритие за класове началото на обучението или на детска градина.Пръчка за листове пластелин за скулптура, подходяща за няколко деца да играят и прекарват щастливи часове заедно.

Към свойства

Най-добри оферти в категория