.

.

ZEKOO 4 бр Употреба за пола на вратата на плевнята, без бразда Регулируем Водач за врати на гардероба се Използва за вратата на плевнята, Долна употреба, за плъзгащи вр?

ZEKOO 4 бр Употреба за пола на вратата на плевнята, без бразда Регулируем Водач за врати на гардероба се Използва за вратата на плевнята,

BGN 9.55
Налично
Налично за поръчка

【Три начина за инсталиране на】 са Подходящи за врати с канали и без канали всякаква дебелина.За врати с канали е необходима само една употреба за секс, а за врати без канали - двойка водачи за пода.Промяна на посоката на поставяне водач на пода, която може да се прилага на по-тънък вратата, без канали. 【Регулируема инсталационен дупка】 След определяне на употреба за пода с винтове, ако е необходимо да настроите ширината или позиция, просто правилно разхлабете винтовете и преместете я.Тази конструкция може да предотврати влиянието на повторно пробиване на дупки в пода на външен вид. 【Материал】 е направена от пластмаса, което увеличава твърдостта и издръжливостта на подови употреба.Повърхността е полиран и премахната от чеп, а ъгъл, придобити дугообразную формата за сигурност не вредят на краката, предпазва вратата от надраскване. 【Лесна инсталация】 Настройте разликата между водещата на пода и вратата, определя позицията на инсталация и поставяне водач на пода на пода с винтове.Ние дадохме ви кухи монтиране на анкером.Моля, използвайте го, когато трябва да инсталирате водач за пода от бетон, който може да бъде инсталиран по-здраво. 【Предпоставка включва】 4 двойки от дъното на жлеба на скалата, 16 винтове с котва.Подходящи за врати с прорези или не.Подходящи за врати с различни дебелини.Можете да го скриете под вратата, това ще предпазва краката ви от травми.Няма ограничение по място, можете да се установи на земята, където пожелаете. 2 Чифта релси за пода. 8 винтове.Не включва врати.Водач за секс ZEKOO има 3 начина за използване на плъзгаща се врата.

Към свойства

Най-добри оферти в категория