.

.

VICASKY Подарък за Новородено Фотоколлаж Спомени Фоторамка Училищен година Фотоколлаж K-14 Градушка Фотоколлаж Детски Подарък на Растежа на Детето Фоторамка Пластмас?

VICASKY Подарък за Новородено Фотоколлаж Спомени Фоторамка Училищен година Фотоколлаж K-14 Градушка Фотоколлаж Детски Подарък на Растежа

BGN 35.04
Налично
Налично за поръчка

Рамка за записи растежа на децата - е Направена от висококачествен и траен материал, това е красива и полезно украса за дома.ФОТОКОЛЛАЖ ГОДИНИ в УЧИЛИЩЕ - родители, чиито деца постъпват в началното училище, или в паметта, когато учениците завършват гимназия.Декоративна и здрава фоторамка за детска училищна година, тя ще задоволи вашите различни изисквания.РАМКА ЗА ПОКАЗВАНЕ на ИЗОБРАЖЕНИЯ - Фоторамка от раждането до излизането на Тази фоторамка за растеж икономичен и обикновено може да бъде във всяка стая.ВЫПУСКНАЯ РАМКА за УЧИЛИЩНИ ДНИ - Здрава рамка за снимки School Days отлично качество, трудно е да се деформира или да създадете чудесен декоративен ефект.ДЪРЖАЧ ЗА СНИМКИ УЧИЛИЩНИ ГОДИНИ - идеален за родители, чиито деца постъпват в началното училище, или в паметта, когато учениците завършват гимназия.Осъществяване на списък 1 х детски фоторамка Характеристики -Размер : 36,00 X35,00 X1,50 см. / 14,15 X13,76 X0,59 см -Забележка : Вътрешна рамка могат да се настанят 2-инчови снимки в рамка на учебните дни - Цвят : розов училище фото -Материал : пластмаса Подарък за деца - Позволява да се запази и ярко показва ценни снимки растеж и спомени на вашето дете, както и лесно за използване в учебни години. - Идеален за спални, дневен тракт, коридор, офиса и така нататък.Украсете стаята на вашето дете на тази фоторамкой с фотоколлажем години в училище. - Не само най-доброто украшение на вашия дом, художествени галерии, кафенета, но и като смислен подарък за вашето семейство и приятели, выпускная рамка. - Ефективно запазва и упорядочивайте снимките, което ви позволява да видите очарователни снимки на вашето дете, в рамката на "Детски училищен ден". - Тази проста, но декоративна рамка за детска фотография е подходяща за всички стилове на оформяне на детски снимки на вашия дом.Описание Товарашкольная рамка за снимки, която децата вземат със себе си, за да декорирате скъпоценни детски снимки.рамка за снимки на учебната година е Проста, но атрактивна рамка за снимки ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели и семейство. украса за детски снимки Пластмасовата рамка за детски снимки, и е идеален за спалнята и хола на вашето дете. държач за фотодисплея Тази рамка за детски снимки, е практично и солидна конструкция.

Към свойства

Най-добри оферти в категория