.

.

Стикер за стена с Бульдозером, Отделени 3D Графичен Строителен камион, Стикер на стената, Художествена Картина, Плакат, Декор за детска стая,, Подарък UP294 (70 W x 46H инча)

Стикер за стена с Бульдозером, Отделени 3D Графичен Строителен камион, Стикер на стената, Художествена Картина, Плакат, Декор за детска

BGN 39.97
Налично
Налично за поръчка

Изработен от висококачествена матирана винил и екологично чисти мастила.Предлага голямо разнообразие от размери - Дизайн на картинката долу е само за илюстрация, моля, запознайте се с реалните варианти на размери.Лесно се нанася - нанася се на всяка гладка повърхност.Лесно се премахват, без да остави повреди или остатъци на повърхността.Произведено в САЩ.Изработен от висококачествена матирана винил и екологично чисти мастила.Предлага голямо разнообразие от размери - Дизайн на картинката долу е само за илюстрация, моля, запознайте се с реалните варианти на размери.Лесно се нанася - нанася се на всяка гладка повърхност.Лесно се премахват, без да остави повреди или остатъци на повърхността.Произведено в САЩ. ★ Нашите самозалепващи етикети - това е един лесен и достъпен начин за разкрасяване всяка стая.Можете да придадат специален нюанс на всяка гладка повърхност, като например стени, врати, прозорци, ракли, рамки на легла, огледала и др. ★ Етикети напълно да се прибира и не оставя лепкави следи, и не увреждат боята под тях.Специално лепило позволява без проблем да премахнете стикер, така че не се притеснявайте за увреждане на вашите стени! ★ Благодарение на высококачественному матовому винилу етикети изглеждат така, като че ли те нанасят ръчно изрисувани на стената! ✔ Моля, обърнете внимание : ① На наскоро светеща повърхност не се препоръчва да се прилага стикер на стената, докато тя е напълно суха през 4-6 седмици. ② Изображението на снимката има само за илюстрация, моля, запознайте се с актуалните промени в размера. ③ Действителният цвят може леко да се различават от индивидуалните настройки на монитора.

Към свойства

Най-добри оферти в категория