.

.

Компресор на хладилника Tca36811409 (Fld165nbma) - Нова устойчива работа на смени детайл Точния размер за правилното засаждане (обновена смяна)

Компресор на хладилника Tca36811409 (Fld165nbma) - Нова устойчива работа на смени детайл Точния размер за правилното засаждане (обновена

BGN 8.53
Налично
Налично за поръчка

✅ Съвместимост : Компресор на хладилника е Съвместим на практика с всички регионални хладилник.Номер на модела TCA36811409. ✅ ДОБРЕ СЕ е утвърдила : Този компресор осигурява отлична производителност, е трайна. ✅ Висок клас хладилен компресор TCA36811409 е изработена от висококачествени материали, за да се осигури дълготрайност и точно напасване, непременно следвайте инструкциите в ръководството за потребителя при инсталирането на тази информация. ✅ ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ИЗТИЧАНЕ : Не е нужно да се притеснявате за теч.Той е изработен от висококачествен материал, който го прави издръжлив. ✅ По-МАЛКО ЗАМЪРСИТЕЛИ : Компресори, напълно затворени и са заварени един към друг.Това означава, че двигател и компресор поставени и запечатани в единно корпуса и са оборудвани с функция за намаляване на нивата на шум и замърсяване.КОМПРЕСОР на ХЛАДИЛНИКА FLD165 NBMA TCA36811409 - НОВ хладилен агент R600.Оригинален хладилен компресор TCA36811409 представлява съраунд помпа, която компресира хладилен агент в затворената система на хладилника.С Frigidaire можете да бъдете сигурни, че ще получите прости функции и качествени материали, осигуряващи най-високо качество на работа в продължение на целия срок на служба на домакински уреди.

Към свойства

Най-добри оферти в категория