.

.

16 Инча Поздравления Градушка 2023 Банер с Въздушно топка - Лилава Алуминиево Фолио Поздравления Градушка Балони Фон за Абитуриентски партита 2023 Декорация на Детска ?

16 Инча Поздравления Градушка 2023 Банер с Въздушно топка - Лилава Алуминиево Фолио Поздравления Градушка Балони Фон за Абитуриентски

BGN 2.66
Налично
Налично за поръчка

Внимание : те не могат да плуват, дори и хелий.Просто използвайте прикачените сламки, за да подуть въздух през вентила, а след това захванете клапан, за да го затворите. 2 х соломинок.Внимание : те не могат да плуват, дори и хелий. 16 x балони с букви и цифри.Просто използвайте прикачените сламки, за да подуть въздух през вентила, а след това захванете клапан, за да го затворите.Висококачествени балони - Изработени от висококачествена лилава алуминиево фолио, тези балони са трайни, са подходящи за повторна употреба и са способни да запазят своята форма и блясък в продължение на целия си абитуриентски партита.Лесно напомпани - балони лесно напомпани и сдуваются с помощта на самоуплотняющихся клапани за бърза и лесна настройка. Материал : Алуминиево фолио.Лесно напомпани - балони лесно напомпани и сдуваются с помощта на самоуплотняющихся клапани за бърза и лесна настройка.Направете много снимки с поздравителни банери със своите приятели и семейство и създаване на забавни и запомнящи се моменти с нашите елегантни декорации за колежа 2023. Размер : 16 инча. тези 16-инчови балони "Поздравления Grad 2023", които са идеални за украса на всички видове абитуриентски партита, включително и издания, в детската градина, колежа, университета и докторантуре.Лесен монтаж - балони "Поздравления Градушка 2023" идват с панделки, ги лесно да се мотае, което ви позволява бързо и ефективно украса на помещението за провеждане на партита.Технически характеристики на : .Лесен монтаж - балони "Поздравления Градушка 2023" идват с панделки, ги лесно да се мотае, което ви позволява бързо и ефективно украса на помещението за провеждане на партита.Стилни и привличащи вниманието - балони отразяват светлината и блестят, можете да ги закача като фон на стената, надписи на предната веранда, декорация за масата или като украса на колата за бала. 1 х лилава лента.Балони отразяват светлината и блестят, създаване на оживена и стилна атмосфера на празника.Висококачествени балони - Изработени от висококачествена лилава алуминиево фолио, тези балони са трайни, са подходящи за повторна употреба и са способни да запазят своята форма и блясък в продължение на целия си абитуриентски партита.Забележка : Не се поддържа хелий!Те не потъват!Можете да ги обесим или залепени на стената!.Пакетът включва : . 1 х бяла панделка.

Към свойства

Най-добри оферти в категория