.

.

100 Опаковки кабелни основи на мълния Heavy Duty Произведено в САЩ, 4 инча, черни (произведено в САЩ, не се разпадат и не защелкиваются)

100 Опаковки кабелни основи на мълния Heavy Duty Произведено в САЩ, 4 инча, черни (произведено в САЩ, не се разпадат и не защелкиваются)

BGN 3.73
Налично
Налично за поръчка

Кабелни връзки от най-високо качество на пазара, направени в САЩ.Те съдържат точното количество влага, за да се гарантира, че те не треснут и не пренебрегнете космически.Тези индустриални трайни връзки, ще надмине всичко, което има на пазара.Материал - полиамид 6.6 (PA66) със степен на запалимост на UL 94 V2. Не съдържа халогени, отговаря на изискванията на Ro HS и може да се използва при температури от 040 F до +185 F (от 440 C до + 85 C). Минималната якост на опън 18 паунда, пластмасов палец от вътрешната зазубренностью.Диаметърът на светлинния .06, а максималният диаметър на гредата.87. Кабелни връзки за по-добро качество на пазара, направени в САЩ.Те съдържат точното количество влага, за да се гарантира, че те не треснут и не пренебрегнете космически.Тези индустриални трайни връзки, ще надмине всичко, което има на пазара.Материал - полиамид 6.6 (PA66) със степен на запалимост на UL 94 V2. Не съдържа халогени, отговаря на изискванията на Ro HS и може да се използва при температури от 040 F до +185 F (от 440 C до + 85 C). Минималната якост на опън 18 паунда, пластмасов палец от вътрешната зазубренностью.Диаметърът на светлинния .06, а Максималният диаметър на гредата .87.

Към свойства

Най-добри оферти в категория