.

.

Zerodeko 4 бр. за Черна Вана Лосион за Еднократна Употреба, Контейнери, Опаковки, Домашен Сапун Помпа Корпус Ръчно Пране Удобна Капачка с Течност + Пенообразователь за П?

Zerodeko 4 бр. за Черна Вана Лосион за Еднократна Употреба, Контейнери, Опаковки, Домашен Сапун Помпа Корпус Ръчно Пране Удобна Капачка

BGN 2.33
Налично
Налично за поръчка

ПОМПА ЗА КРЕМ ЗА РЪЦЕ - флакон за шампоан и лосион.С помощта на сламки помпа, може да изпомпва последната капка течност от тази бутилка.ПОМПА ЗА РАЗПЕНВАНЕ на САПУН - не съдържа BPA, защитено от воздухонепроницаем, сигурно за душата, е устойчив на замърсявания и отпадъци.ОПАКОВКИ ЛОСИОН - Бутилка с сапунен помпа се използва Широко, което желаете да използвате, така че тя може да носи вода, течен сапун, препарат за почистване или нещо друго, тази бутилка може добре да се пренасят течности.Бутилка-опаковка за лосион - бутилка-опаковка с помпа, ниско тегло, капацитет 300 мл, изключително практични за употреба.ПРАЗНА ОПАКОВКА за лосион - флакон за лосион с соломинкой помпа, може да изпомпва последната капка течност от този флакон.Пратката включва 4 бутилки за съхранение на лосион Особености - Лек и дизайн капацитет 300 мл, практичен за използване флакон с помпа за плотове. -Размер на опаковката : Около 23x20x6 см / 9.06x7.87x2.36 инча празна бутилка за помпата. - С помощта на сламки помпа, може да изпомпва последната капка течност от този флакон с сапунен помпа. - Висококачествен материал за помпа за крем за ръце и безопасно използване. - Широко използвайте, че каквото и да са искали да използват, за да е в него могат да се носят вода, течен сапун, препарат за почистване или нещо друго, в този флакон могат да се носят тези бутилка с дозатор за течен добър лосион. - Цвят : Черен, Прозрачна бутилка с помпа за шампоан. - Бутилка с безвоздушным помпа Може да блокира мръсен въздух и други примеси.Пазете течността на сигурно бутилка с дозатор течност. - Материал : PET, полипропиленови опаковки за шампоан.Описание на продукта Перезаправляемая бутилка на помпата са Изработени от безопасен материал за продължителна употреба.Флакон с помпа за плотове за пътуване. опаковка сапун за банята на Този обект е набор от флакони с помпа за съхранение на лосион или шампоан. опаковки за лосион и шампоан за Фина работа и на глобата дизайн ги прави подходящи за съхранение на козметични течности и затегнати.

Към свойства

Най-добри оферти в категория